Afkast og Tilbagebetaling

Afkast og Tilbagebetaling

Vores politik varer 30 dage. Hvis de 30 dage er gået siden dit køb, vi kan desværre ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning.

For at være berettiget til en tilbagevenden, skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i original emballage.

Flere typer af varer er fritaget for at blive sendt tilbage. Fordærvelige varer såsom fødevarer, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi har heller ikke acceptere produkter, der er intime eller hygiejneartikler, farlige materialer eller brændbare væsker eller gasser.

Yderligere engangsemballage poster:
* Gavekort
* downloades software produkter
* Nogle sundhed og personlig pleje produkter

For at fuldføre dit afkast, kræver vi en kvittering eller købsbevis.

Der er visse situationer, hvor der kun gives delvis tilbagebetaling: (hvis relevant)
* Bog med tydelige tegn på brug
* CD, DVD, VHS bånd, software, videospil, kassettebånd, eller vinylplade, der er blevet åbnet.
* Enhver genstand ikke i sin oprindelige tilstand, er beskadiget eller mangler dele af årsager ikke på grund af vores fejl.
* Enhver genstand, der returneres mere end 30 dage efter levering

Restitutioner (hvis relevant)
Når dit afkast er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail til at meddele, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.
Hvis du bliver godkendt, så vil din tilbagebetaling vil blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode, inden for et bestemt antal dage.

Sene eller manglende tilbagebetaling (hvis relevant)
Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, først tjekke din bankkonto igen.
Så kontakt dit kreditkort selskab, kan det tage nogen tid, før din refusion er officielt lagt ud.
Næste kontakte din bank. Der er ofte nogle behandlingstid før en tilbagebetaling er udstationeret.
Hvis du har gjort alt dette, og du har stadig ikke modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på orgonite.mareksheran@gmail.com.

Sale poster (hvis relevant)
Kun nedsatte varer kan blive refunderet, desværre salg elementer kan ikke refunderes.

Udveksling (hvis relevant)
Vi udskifter kun emner, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, så send os en mail på orgonite.mareksheran@gmail.com  og sende din vare til: Brededwarsstraat 55, Roermond, LI, 6042 GH, Holland.

Gaver
Hvis emnet blev markeret som en gave, når de købes og sendes direkte til dig, vil du modtage en gave kredit for værdien af dit afkast. Når returvaren er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, når de købes, eller gaven giveren havde ordren sendes til sig selv for at give dig senere, vil vi sende en tilbagebetaling til den gave giveren og han vil finde ud af om dit afkast.

Forsendelse
For at vende tilbage dit produkt, skal du sende dit produkt til: Brededwarsstraat 55, Roermond, LI, 6042 GH, Holland.

Du vil være ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne til returforsendelse blive fratrukket din refusion.

Afhængig af hvor du bor, den tid det kan tage for dit udvekslet produkt at nå dig, kan variere.

Hvis du sender en vare i euro 75, bør du overveje at bruge en sporbar rutefart eller købe skibsfart forsikring. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage din returnerede vare.

Carrello